De twee haarborstels die ieder meisje moet hebben - Girlscene

2021-10-26 03:13:43 By : Mr. Devin Cheng

Ieder heeft het in huis: een haarborstel. Ideaal om klitten uit je haar te kammen, maar ook om je haar te touperen voor extra volume. Maar als je een haar drogisterij van ()winkel inloopt zie je verschillende soorten borstels en kammen. Maar welke heb je nu echt nodig? Dat zijn er twee en de Girlscene redactie deelt dat in dit artikel met je.

Ieder zou minstens twee haarborstels moeten hebben Waarom twee en niet één? Eentje is om te gebruiken op nat haar, de ander op droog haar. Op de Girlscene redactie hebben we allemaal twee favorieten en we zijn het eens dat de volgende twee haarborstels je leven op het gebied van haar echt een beter maken. Maak kennis met de Mason Pearson (look-a-like) en Tangle Teezer.

Een foto die wordt geplaatst door Matilda Boking (@matildaaboking) op 29 feb 2016 om 8:53 PST

Mason Pearson Girlscene's Emma is een lucky girl, want zij kreeg haar Mason Pearson cadeau. Wie bekend is met dit merk weet dat er een flink prijskaartje aan de borstel hangt. Prijzen liggen ongeveer tussen de €80 en €160, afhankelijk van de grootte van de borstel. we hebben ook een fijne look-a-like Mason Pearson gevonden. Voor €50 is die borstel voor jou. Nog prijzig, maar wel een goed alternatief.

De Mason Pearson wordt de Rolls Royce onder de haarborstels genoemd, maar waarom is dit type borstel zo fijn? Emma vergeleek de Mason al eens met de look-a-like van Rock & Ruddle. Lees hier nog eens de recensie terug. ze schrijven beide borstels haren hebben van nylon en zwijn. Die combinatie is perfect voor je haar en geeft een natuurlijke glans. Alle haren worden goed én snel geborsteld met de Mason Pearson (en Rock & Ruddle), klitten uit je haar is pijnloos (ja!) en zich daarna haar daarna heel zacht in plaats van droog en pluizig. Is dit type borstel, met haren van nylon en zwijn, een stuk beter dan de borstel.

De Mason Pearson is erg geschikt om op droog haar te gebruiken. Elke haarstylist heeft één in zijn of haar bezit.

Tangle Teezer Tangle Teezer Daarnaast is er een borstel die je heel goed kunt gebruiken op zowel nat als droog haar. Je haar is namelijk erg breekbaar en daarom is het belangrijk om er zo goed mogelijk mee te gaan. Als je na het wassen van je haar je haren wil doorborstelen, dan is een borstel als de Tangle Teezer je beste zet. De Tangle Teezer gaat gemakkelijk door je haar, zonder al het haar af te breken.

Wie vaak beautyvideo's kijkt op YouTube heeft de Tangle Teezer vast eens voorbij zien komen. Deze borstel is niet voor niets zo populair! Met de plastic tanden van de Tangle Teezer voorkom je dat de tanden vast komen te zitten in je haar. Bovendien ligt de Tangle Teezer fijn in de hand, waardoor je erg veel grip hebt tijdens het borstelen. En wat dus ook zo fijn is, is dat de Tangle Teezer er weinig haren uittrekt.

Tegenwoordig is er ook een Tangle Teezer voor dik en krullend haar. Deze Tangle Teezer heeft een stevigere tanden, zodat je gemakkelijk kunt door je volle bos krullen borstelen. De prijs van de Tangle Teezer is €14,95 (te koop bij Douglas). Mason Pearson / Tangle Teezer

Bij welke haarborstel zweer jij?